دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ |۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 4, 2024
تصاویر/ نهمین اجلاسیه پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری

حوزه/ نهمین اجلاس پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری پس از دو روز، عصر چهارشنبه ۱۸ اسفند، با قرائت بیانیه اجلاسیه پایان یافت.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، نهمین اجلاس پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری پس از دو روز، عصر چهارشنبه ۱۸ اسفند، با قرائت بیانیه اجلاسیه پایان یافت.

متن بیانیه به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

بیانیه پایانی نهمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان رهبری«دوره پنجم»

مجلس خبرگان رهبری در پایان نهمین اجلاسیه خود، ضمن عرض تبریک به مناسبت اعیاد فرخنده شعبانیه و توصیه به بهره مندی معنوی از ایام پرخیر و برکت شعبان المعظم و رمضان المبارک، بر نکات زیر تأکید می نماید:

۱. با توجه به این¬که دشمنان انقلاب اسلامی، جنگ شناختی و ترکیبی همه جانبه ای به منظور، وارونه جلوه دادن حقایق و یأس آفرینی در دستور کار خود قرار داده اند، تبیین آرمان ‌ها و اهداف انقلاب اسلامی بیش از گذشته ضرورت دارد. لذا جهاد تبیین، موضوعی بسیار مهم و اولویتی حیاتی است و همه کسانی که دل در گرو انقلاب اسلامی دارند به ویژه نخبگان حوزه و دانشگاه و رسانه ملی و اصحاب رسانه باید با استفاده از همه ابزارهای موجود در حد توان به حمایت همه جانبه از تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب «مد ظله العالی» در تبیین صحیح دستاوردهایی که در راستای مقابله با این حربه دشمنان از سوی معظم له صادر شده است، اهتمام ورزند.

۲. ضمن تشکر از تلاش های گسترده دولت خدمتگزار، خبرگان ملت انتظار دارند با توجه به اینکه فرصت خدمت، محدود است به صورت شبانه روزی و با روحیه مردمی ای که بحمدلله دارند؛ با عقلانیت و غیرت دینی در جهت تحول در عرصه های مدیریتی کشور اهتمام ورزد و بر پایه بیانیه گام دوم انقلاب و بسط عدالت اجتماعی و رفع تبعیض بر اولویت¬های اقتصادی ـ معیشتی و حمایت ویژه از اقشار آسیب دیده در جامعه تمرکز نماید.

۳. بی تردید تحقق وعده های دولت که با تکیه بر اصل اساسی «ما می توانیم» مطرح شده است در گرو «به کارگیری همه نیروهای متخصص و معتقد به مبانی انقلاب»، «شناسایی ظرفیت ها»، «استفاده از اصل برنامه ریزی بر اساس اولویت ها» و «تعامل سازنده و مبتنی بر اصل عزت، حکمت و اقتدار براساس مصالح ملی و اسلامی با کشورها به ویژه همسایگان و کشورهای منطقه» است. از این رو، باید با استفاده از اصل برنامه ریزی براساس اولویتها و مقابله با تهدیدها و بهره مندی از همه ظرفیت ها، فرصت ¬های تازه ای برای نقش آفرینی صاحبان اندیشه و ابتکار فراهم آورد و با تأمین امنیت اقتصادی، زمینه بهره وری سالم از ثروت و سرمایه های کشور را هموار نمود.

۴. مبارزه جدّی با ابتذال فرهنگی به خصوص رفع آسیب ‌ها و ساماندهی فضای مجازی و مدیریت آن با لحاظ همه جوانب، یکی از دغدغه ‌های جدّی دلسوزان نظام و مردم متدین جامعه است. لذا با اذعان به ضرورت استفاده از فنآوری ‌های نوین به ویژه فضای سایبر در عصر حاضر از سران محترم قوا و نهادهای فرهنگی کشور می‌ خواهیم با تکیه بر مبانی دینی و اتخاذ سیاست ‌های صحیح و نظارت بر حسن اجرای امور، ضمن تعمیق گفتمان دینی و معرفت اسلامی از بروز مفاسد فرهنگی و معضلات اجتماعی آسیب زا بکاهند و تمام توان کشور را به کار گرفته تا علاوه بر وضع قوانین، فرهنگ سازی مناسب و حمایت زیرساختی از پیام رسانهای بومی و ایرانی، شرایط برای تحقق ارزشهای دینی و آرمانهای انقلاب اسلامی بیش از پیش، فراهم گردد.

۵. ضمن تشکر از تلاش‏ های دلسوزانه تیم مذاکره کننده‏ هسته‏ای، تأکید می شود که راهبرد اصلی جمهوری اسلامی در مذاکرات هسته ای باید در راستای کاهش آلام مردم و تلاش برای لغو کلیه تحریم ها با تضمین معتبر و در نهایت بی اثر کردن ابزار تحریم باشد. لذا امید است ضمن هوشیاری و رصد توطئه ‏های دشمنان، کار با تدبیر، سرعت، قاطعیت و هماهنگ با عزت و مصلحت نظام اسلامی و حفظ دستآوردهای دانشمندان به خصوص شهدای هسته‏ای پیش رود.

۶. با تأکید بر لزوم استمرار مقاومت در کشورهای اسلامی و ایستادگی در مقابل آمریکا، اسرائیل و داعش و گرامی داشت شهادت حاج قاسم سلیمانی سردار مقاومت، خروج مفتضحانه نیروهای نظامی خارجی به ویژه نیروهای آمریکا از افغانستان پس از ۲۰سال اشغالگری و ایجاد ناامنی برای مردم مظلوم این کشور اسلامی، نشانه شکست سیاست های تجاوزگرانه آمریکا در منطقه است. موضع نظام جمهوری اسلامی ایران در قبال مسائل کشورهای همسایه به ویژه افغانستان، روشن و در راستای حمایت از مردم مظلوم و مسلمان این کشور خواهد بود. امید است با تشکیل دولت فراگیر مردمی و حفظ حقوق کلیه اقوام و مذاهب، شاهد افغانستانی آباد و پیشرفته باشیم.

۷. از دولت محترم می خواهیم با میدان داری سیاسی و اجتماعی و بکارگیری همه ظرفیت های انقلابی در عرصه های گوناگون، برای ساخت جامعه بر مدار ایمان و عمل صالح و تواصی به حق و صبر و تحکیم بنیان خانواده و رشد جمعیت و فرزندآوری و اجرای کامل سند تحوّل آموزش و پرورش و مهارت آموزی اقدام نماید.

۸. جمهوری اسلامی ایران، همواره با جنگ، تخریب و کشتار انسانهای بی گناه مخالف بوده است. لذا در بحران امروز اوکراین نیز جنگ را راه حل صحیح نمی داند و اقدامات تحریک آمیز غرب در گسترش ناتو به شرق اروپا را نیز نقض حاکمیت ملی کشورهای این منطقه ارزیابی می کند. در این میان، دو نکته حائز اهمیت است: نخست، اعتماد بی جای دولتمردان اوکراینی به غرب و خلع سلاح خودخواسته به بهانه تضمین های پوچ آمریکا یک درس عبرت برای سایر کشورها شد دوم رفتار تبعیض آمیز سازمان ملل و مجامع مدعی حقوق بشر در مواجهه پرهیاهو با جنگ اوکراین و سکوت مرگبار، بی تفاوتی و حتی همراهی با کشورهای مستکبر در راه اندازی جنگ و کشتار علیه مردم بی دفاع غرب آسیا به ویژه مردم مظلوم یمن و فلسطین اشغالی، سیاست های دوگانه غرب در نگاه به بحرانها را نشان داد.

۹. فاجعه دردناک عملیات تروریستی که جمعه گذشته در مسجد شیعیان پیشاور پاکستان رخ داد و به شهادت و مصدوم شدن جمعی از نمازگزاران مظلوم این مسجد منجر گردید بار دیگر قلب مسلمانان و آزادگان جهان را به درد آورد و خوی وحشی گری وهابیت تکفیری و داعش را نشان داد. ضمن اعلام همدردی با برادران و خواهران ایمانی و نیز مصدومان و بازماندگان داغدار شهدای این عملیات تروریستی و محکوم نمودن این جنایت هولناک از دولت پاکستان می خواهیم ضمن مبارزه با تروریسم، در تأمین امنیت شهروندان شیعه این کشور و به خصوص مراکز دینی و عبادی بیش از پیش بکوشد و با بررسی ابعاد این اقدام وحشیانه، عوامل آن را تحت پیگرد و مجازات قرار دهد.

۱۰. در آستانه فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و سال نو، امید است دولت و دستگاه قضایی با تشدید کنترل ها و برخورد با حریم شکنان ماه رمضان و نظارت بر نحوه توزیع کالاهای اساسی به ویژه مواد غذایی، با اخلالگران بازار شب عید برخورد جدی نمایند. همچنین از مردم مؤمن ایران اسلامی به ویژه خیّرین گرامی که همواره درصدد گسترش مواسات و کمکهای مؤمنانه بوده‌اند؛ انتظار می رود در این ایام نیز همچون همیشه، دوشادوش نهادهای حمایتی، یاری گر فقرا و مستمندان جامعه باشند.

۱۱. ضمن تقدیر و تشکر از دولت و کادر درمان در مقابله با بیماری کرونا و انجام واکسیناسیون گسترده شهروندان، از مردم شریف می خواهیم با رعایت دستورالعمل های بهداشتی، نسبت به تعظیم شعائر مذهبی به ویژه میلاد مسعود حضرت ولی عصر(عج) و برنامه های معنوی ماه مبارک رمضان بیش از پیش اهتمام ورزند.

در پایان، ضمن دعا برای تعجیل در ظهور امام زمان(عج) و سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی، از خداوند متعال، علوّ درجات را برای روح ملکوتی حضرت امام خمینی«قدس سره»، شهدای انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی، مدافعان حرم و شهدای مقاومت و عرصه سلامت، مسئلت داریم و طول عمر با عزت و سلامتی را برای حضرت آیت‎الله العظمی خامنه‎ای«مد ظله العالی» خواستاریم.

مجلس خبرگان رهبری

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • عبدالله IR ۰۸:۲۲ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۹
    70 0
    درباره بند هشت این بیانیه، می‌توان گفت رویه ناپسند تحلیل‌های یک‌سویه و نادیدن عمدی طرف دیگر موضوع، این‌جا نیز تسری یافته است. یعنی واقعاً نویسندگان این بیانیه نمی‌دانند که اوکراین در خلع سلاح هسته‌ای به غرب و شرق توأمان اعتماد کرد؟! چرا فقط به غرب اشاره می‌شود؟ مگر غیر از این است که خلع سلاح اوکراین توسط همین روسیه صورت گرفت و باز همین روسیه اولین تضمین‌دهنده به اوکراین بود و مگر نه این‌که سلاح‌های هسته‌ای به روسیه منتقل گردید؟! این مقدار اصرار برای تطهیر حملات کدخدای شرق به یک کشور مستقل، واقعاً حیرت‌انگیز است. ..
  • شعر دزد و قاضی از طالبی/1 IR ۱۰:۴۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۹
    33 0
    راویان گفتند دزدی نابکار، رفت گِرد خانه‌ای در شام تار/ گربه‌آسا بر سر دیوار شد، نردۀ ایوان گرفت و دار شد/ از قضا آن نرده خیلی سست بود، زود با دزد دغَل آمد فرود/ دزد محکم خورد بر روی زمین، گشت خون‌آلود از پا تا جبین/ چون‌که از آن خانه ناراضی برفت، لنگ‌لنگان تا برِ قاضی برفت/ چون به قاضی گفت شرح حال خویش، قلب قاضی گشت از این قصّه ریش/ گفت: می‌باید شود بالای دار، صاحب آن خانۀ بی‌اعتبار/ آوریدش تا بپرسم کاو چرا، کرده بر این دزد بیچاره جفا/ پس بیاوردند صاحب‌خانه را، آن ز قانونِ نوین بیگانه را/ چون‌که قاضی خواند متن دادخواست، گفت: ای قاضی مگو چون نارواست/ نیست تقصیر من برگشته‌بخت، چوب آن شاید نبوده خوب و سخت/ باید آن نجّار آید پای دار، چون‌که چوب سست بنموده به‌کار/ گفت قاضی: حرف او باشد درست، باید آن نجّار را فِی‌الفور جُست/ گزمه‌ها رفتند و او را یافتند، زود سوی محکمه بشتافتند/ مثل مرغ گیرکرده بین تور، در عدالتخانه بردندش به زور/ کرد قاضی بد نگاهی سوی او، کز نگاهش گشت سیخ هر موی او/ گفت: ای نجّار! مُردن حقّ توست، نرده می‌سازی چرا با چوب سست؟/ گفت آن نجّار: هستم بی‌گناه، در قضاوت می‌نمائی اشتباه/ چوب سست و بد کجا بردم به کار؟ بوده جنس نرده از چوب چنار/ لیک وقتی نرده را می‌ساختم، چون به محکم‌کاریش پرداختم، ماه‌رویی کرد از آن‌جا عبور/ جامه بر تن داشت هم‌رنگ سمور/ بس لباسش بود خوش‌رنگ و قشنگ،از سَرم رفت هوش و از رُخ رفت رنگ/ چون‌که من هم شاکیم، بنما جواب، گو بیاید او دهد ما را جواب/ با نشانی‌ها که آن نجّار داد، گزمه‌ای آورد او را هم‌چو باد/ دید قاضی وه! چه زیبامنظری است! راستی کاو دلربا و دلبری است/ گفت: ای زیبارُخ و رنگین‌لباس! مایۀ اخلال در هوش و حواس! دانی از نجّار بُردی آبرو، میخ‌ها را جابجا کرده فرو/ زان لباس نو که بر تن کرده‌ای، خلق را درگیر باهم کرده‌ای/ در جواب او بگفت آن ماه‌رو، هرچه می‌خواهد دل تنگت بگو/ از قد و اندام و چشمان و دهان، بنده هم هستم به مثل دیگران/ گر لباسم اندکی زیباتر است، پاسخش با مردمان دیگر است/ رنگرز این‌گونه رنگش کرده است، بیشتر از حد قشنگش کرده است/ گفت آن قاضی: از این‌هم بگذرید، رنگرز را زود این‌جا آورید/ پس در آن‌دَم گزمه‌ها بشتافتند، رنگرز را در پسِ خُم یافتند/ گزمه‌ای سیلی بزد بر گوش او، جَست برق از گوش و از سر هوش او...
  • شعر دزد و قاضی از طالبی/2 IR ۱۰:۵۳ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۹
    33 0
    گزمه‌ای آن‌قدر گوشش را کشید، تا به نزد قاضیِ عادل رسید/ چون سلام از رنگرز قاضی شنُفت، نه جوابش داد، با فریاد گفت: جامۀ نسوان ملوّن می‌کنی؟ بنده را با دزد دشمن می‌کنی؟/ هیچ می‌دانی طناب و چوب دار، هست بهر گردنت در انتظار؟/ رنگرز با این سخن از هوش رفت، بر زمین افتاد و رنگ از روش رفت/ گفت قاضی: زود بیرونش کنید، تا که بیهوش است، بر دارش زنید/ گزمه‌ها بردند او را پای دار، تا بماند عدل و قانون پایدار/ رنگرز چون روی کرسی ایستاد، گزمه‌ای چشمش به قدِ او فتاد/ داد زد: ای گزمگان، این نابکار، گردنش بالاتر است از چوب دار/ گزمه چون اعدام را دشوار دید، بی‌تأمّل تا برِ قاضی دوید/ گفت: قربانت شوم، این بی‌تبار، کلّه‌اش بالاتر است از چوب دار/ گفت قاضی: بردی از ما آبروی، زودتر یک فرد کوته‌تر بجوی/ رنگرز پیدا نشد یک رنگ‌کار، یک‌نفر باید شود بالای دار/ زودتر معدوم کن یک زنده را، تا که بربندیم این پرونده را/ آری آن پرونده این‌سان بسته شد، طالبی بس کن که دستت خسته شد// (شاعر معاصر، حاج نعمت‌الله طالبی حبیب‌آبادی، اهل و ساکن حبیب‌آباد برخوار اصفهان در سال 1335 هجری شمسی در حبیب‌آباد به دنیا آمد. وی تحصیلات خود را در مکتب‌خانه به اتمام رسانده و با خواندن نصاب‌الصبیان علاقه‌مند به سرودن شعر گردید. اشعار وی مذهبی و بیشتر در زمینه موضوعات طنز می‌باشد.)